Ta bort en Sticky Badge Från en bil

Emblem på bilar, som modell och göra nummer, återförsäljaravtal namn, dekaler, bildekaler, streck, osv, behöver inte vara fast inredning. Emblem, eller upphöjda bokstäver, kan vara särskilt frustrerande när man försöker tvätta, vaxa och specificera ett fordon som kanterna samlar smuts och sot. Sådana dekorationer kan också rörigt utseende av fordonet. Oavsett orsaken till att ta bort dem, att bli av med dem utan att skada bilens lack är ett trick. Saker du behöver
Värmekanon
fiskelina
Adhesive Remover Review Rubbing
Wax
Rena trasor
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att märket är fäst med dubbelhäftande tejp. Om du är osäker, kolla med tillverkaren eller en body shop. Försöker denna metod på några bilagor metod än dubbelhäftande tejp kan förstöra bilens lack.
2

Värm emblem med en värmepistol för att mjuka upp den dubbelhäftande tejpen under märket.

3

Skär en längd av fiskelina länge nog att du kan säkert hålla båda ändar medan sågning linjen fram och tillbaka under märket.
4

Slip fiskelinan mot överkanten av emblem, nära bilens kaross. Skjut den under emblem med en se-sågning rörelse tills märket lossnar från ytan. Ta försiktigt tag i emblem med en tång om det behövs för att helt ta bort den.
5

Använd fingrarna för att gnugga och rulla bort eventuellt kvarvarande dubbelhäftande tejp.
6

Välj ett kommersiella lim remover som är säker för användning på auto färg. Använd en ren, mjuk trasa dabbed med remover för att gnugga bort eventuell kvarvarande klister.
7

Gnid ut området med en våt gnugga förening att polera ut några lätta repor orsakade genom att ta bort märket.

8

Polera ytan med vax för att få fram glansen i färgen och smälter in i den omgivande färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122057.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.