Hur får Burnt bromsdamm Av en Wheel

Handlingen att sätta press på dina bromsar har både goda resultat och dåliga. Den goda, naturligtvis, är att du har möjlighet att stanna fordonet framsteg säkert. Den dåliga är den resulterande bromsdamm som skapas från bromsens bromsok trycka bromsbeläggen mot rotorn. Denna broms damm bygger upp och visas vanligen på ytan av hjulet fälgar och, om de lämnas därhän, kan erodera den klara beläggningen på ytan av fälgarna. Även frekvent tvättning kan hålla fälgarna rena, är en djupare rengöring ibland behövs när en för mycket av den brända broms damm som samlats. Saker du behöver
Wheel rengöringsmedel
skurning pad
Wheel polska
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i ett skuggigt område när du enkelt kan komma till hjulen. Låt bilen svalna innan du rengör hjulen eller skölj med kallt vatten och den torra handduken.
2

Tvätta hjulen ofta när du ser bromsdamm visas på ytan. Använd ett rengöringsmedel spraya hjul på hela ytan av fälgen. Låt rengörings att ställa i ca 10 till 15 minuter. Skölj fälgen med vatten och den torra handduken. Upprepa rengöringen för all återstående fälgar.
3

Använd en pad kök skrubbning att tillämpa rengöringsmedel direkt till de områden av fälgar än har en uppbyggd. Torka försiktigt av fälgarna så att inte skapa repor eller märken virvel på ytan. Skölj dynan ofta och fortsätta att tillämpa rengöringsmedel tills bromsdamm avlägsnas. Skölj fälgen väl och den torra handduken. Upprepa processen för alla andra fälgar som har uppbyggd bromsdamm.
4

Applicera ett tunt lager flytande hjul vax på ytan av fälgar efter rengöring dem. Låt polish sitta på fälgen yta för cirka 10 till 15 minuter, och sedan torka av den med en ren trasa för att avlägsna den torkade polish. Polera de andra hjulen på samma sätt. Tillämpa polish till hjulets yta kommer att göra det svårare för bromsdamm att bygga upp på fälgen yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122043.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.