Hur man tar bort Duct Tape från Automobile Finish

Kanalen tejpar är något liknande styrkan, den har en ljus sida och en mörk sida, och det binder universum tillsammans. Men även här mest Jedi av alla moderna ämnen kan lämna bakom en rest som kan förstöra en annars snygg bil, avlägsnas endast genom denna andra produkt av 1,001 användningsområden. Det är enklare och billigare än du kanske tror, ​​titta bara på detta allrengöringsmedel hylla bredvid din rulle silvertejp. Saker du behöver
Hårtork
Penetrerande olja
Microfiber handduk
diskmedel
Visa fler instruktioner
1

Mjuka upp bandet med ett hår torrare inställd på hög. Kör håret torrare och tillbaka över tejpen, sedan bända ett hörn av bandet upp med en fingernagel eller plast kniv. Håll värmen på bandet samtidigt bända upp. Du kan bara slita bort det om din färg är ganska fräsch och ny, men intorkade silvertejp kan lätt förstöra gamla och bleka färg jobb.
2

Blötlägg återstoden, fortfarande med en liberal mängd av en penetrerande olja som WD-40, PB Blaster eller Liquid Wrench. Oljan kommer att arbeta sig in mellan limmet och färgen, bryta deras molekylära band och låta limmet att lyfta. Blötlägg din trasa med penetrerande olja.
3

Gnid limrester med oljefuktad putsduk, flytta vinkelrätt mot den ursprungliga riktningen av bandet. Applicera mer olja som behövs och fortsätta att gnugga i cirklar och vinkelräta linjer.
4

Tvätta området ner med diskmedel för att ta bort olja och återstående rester. Du kanske vill tvätta hela bilen ner med diskmedel och re-vax det, eftersom tvättmedel remsa balsam och vaxa ut ur området. Om du ska tvätta och vaxa ena sidan av bilen, kan man lika gärna göra resten av det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122004.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.