Hur får gupp bromsdamm Off BMW Fälgar

BMW är uppskattad för sin teknik, lyx, prestanda och prestigefyllda rykte. Korrekt underhåll dessa högkvalitativa tyska bilar kommer att bidra till att de behåller sitt värde. Moderna BMW använder legeringar hjul, som vanligtvis målade silver med en skyddande klarlack över färgen. Vissa BMW hjul är kromade. Om broms damm får sitta på ytan av hjulen, så småningom målgång blir anfrätt och skadat. Denna skada kan förhindras genom att rengöra hjulen regelbundet. Saker du behöver
Vattenslang
hjulrenöring
Wheel borste Luddfri trasor
Clay bar
Flytande vax eller krompolish
Visa fler instruktioner

1

Park BMW i ett skuggigt område. Skölj av hjulen med en slang och vatten för att få bort alla stora bitar av smuts, lera och skräp.
2

Spray hjulet renare du använder på det första hjulet du rengör. Använd en icke-slipande, syrafritt hjulrenöring att undvika skador på finishen på hjulen.
3

Låt hjulrenöring att sjunka ner i bromsdamm för ett par minuter. Scrub hjulen med en mjuk pensel med hjul borste för att avlägsna huvuddelen av bromsen damm.
4

Skölj hjulen bort med färskt vatten. Upprepa rengöringen för mer envisa områden av bromsdamm, med en frotté trasa att skrubba bort bromsdamm.
5

Skölj hjulen med vatten. Håll leran bar i handen och dra den över några upphöjda stötar bromsdamm eller annat skräp tills ytan är slät. Upprepa denna process för att ta bort alla av bromsdamm, väg tjära och andra föroreningar från hjulet tills det är helt slät och ren. Upprepa för de återstående hjulen.
6

Minimera uppbyggnaden av bromsdamm från vaxning hjulen med en flytande bil vax. Applicera ett tunt lager av vax på ytan och låt torka till ett töcken. Buff vaxet bort av hjulet med en ren, torr, luddfri trasa. Om hjulen är kromade, använd en krompolish. Rengör hjulen en gång i veckan för att förhindra uppbyggnad av bromsdamm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121984.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.