Hur man installerar en C-10 Drop Kit

Chevrolet C-10 pickup använder samma fjädring setup som nyare Chevrolet lastbilar använder. Processen att sänka trucken måste åstadkommas med enkla, billiga fjädring block i bak och släpp spindlar i fronten. Typiskt installationer såsom detta ge en 3-tums droppe i bakdelen av trucken och en 3-tums droppe i fronten. När de är installerade, behöver dessa komponenter inte nödvändigtvis kräver att du har lastbilen linje. Högkvalitativa kit använda delar liknar de stock komponenterna på lastbilen. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
1/2-tums enhet socket uppsättning
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Installera det bakre Sänkning Blocks

1

Hissa upp bakdelen av trucken och stödja ram med pallbockar. Placera domkraften under axeln av trucken. Leta reda på U-bultarna som håller bakaxeln på bladfjädern. De är nära stötdämparen och har en monteringsplatta längst ned bladfjädern.
2

Ta bort de fyra muttrarna i botten av U-bultarna på båda sidor av bakaxel lastbil. Dra upp U-bultar att lossa dem från suspensionen, kasta dem. Replacement U-bultar medföljer sänkning blocket kit.
3

Lyft axeln med domkraften tills du kan passa en sänkning kvarter mellan axeln och bladfjädern. Du kommer att märka att en 1/2-inch stiftet är placerat på toppen av bladfjädern. Denna placering motsvarar ett hål i botten av axeln. På samma sätt, har en sida av sänkningen blocket en tapp och den andra ett hål. Rikta in pinnen på sänkning blocket med hålet i axeln. Kör de nya U-bultarna ner över axeln, förbi sänka blocket och genom monteringsplattan. Följ denna process på båda sidor av trucken.
4

Fäst U-bultarna på båda sidor av trucken med de nya muttrarna. Sänk lastbilen utanför domkraften.
Installera Front Sänkning Spindlar
5

Lossa muttrarna på de främre hjulen på lastbilen med hylsnyckel eller en klack skiftnyckel. Palla upp framför lastbilen när muttrarna är lösa. Stötta ramen med pallbockar. Ta bort de främre hjulen och däck från lastbil
6

unbolt bromsoket från bromsskivan,. Låt det hänga på sidan av spindeln
7

. Bänd hjulnavet täcka bort i slutet av bromsskivan med hjälp av en liten skruvmejsel. Använd spärrfunktion för att ta bort bulten du hittar under. Dra bromsskivan av spindeln. Ställ den åt sidan.
8

unbolt styrlänkaget från spindeln där de träffas vid framför lastbilen. Om du sitter vänd mot förarsidan av bilen, är styrlänkaget placerad på vänster sida av spindeln. Domkraften under den nedre A-arm av lastbilen till
9

Place stödja det. Den nedre A-arm är ansluten till botten av spindeln med den nedre kulleden mutter. Du behöver inte ta bort kulleder från A-armar för att ändra spindeln.
10

bort den övre och nedre kulleden nötter som ansluter spindeln till den övre och undre A-armar. När muttrarna tas bort, kommer du att kunna skjuta upp den övre A-arm för att frigöra spindeln. Placera den nya sänkningen spindeln på plats. Montera främre hjulupphängningen och bromssystem i C-10 i motsatt ordning som du isär dem för att slutföra installationen. Föraren och passagerarsidan sänka spindlar är installerade på samma sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92334.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.