Hur man bygger en '32 Rat Rod

Bygga en råtta stång från en '32 Ford är en praxis som skulle ses ner på av hobby purister på grund av den relativa bristen på Ford 1932. Visst, det är hela poängen med en råtta spö - som du steg bort från överensstämmelse och njut av din bil för vad det är. Den anpassning och byggande av en råtta stång handlar inte om vad du tar avstånd från en väl restaurerade fordon. Istället är det en praxis att sätta så lite som möjligt tillbaka till en icke-fungerande bil för att göra det trafiksäkert och tryggt. Saker du behöver
Bromsar
motorrenovering kit eller utbytesmotor
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vägen värdighet av bilen. Eftersom det aktuella fordonet som tittat på är en Ford 1932, kontrollera att ramen är solid och bromsarna och motorn fungerar. Om dessa fungerar bra, är bilen i verkliga form och kan säkert förvandlas till en råtta stång.
2

Reparera eller byt Fords bromsar. Du kan välja restaurering bromsar, vilket ger dig trumbromsar fram och bak på bilen eller du kan välja uppgraderade skivbromsar. Dessa är det bästa valet för '32 Fords som kommer att få nya motorer installerade. Original 1932 Fords inte överstiga 100 hk, även om de var utrustade med flathead, V-8 motor. Om du ökar vikten och kraften i fordonet genom att lägga till en sen modell V-8 motor, måste du uppgradera bromsarna för att bibehålla säkerheten i bilen. Addera 3

Om bilen har sin ursprungliga färg på plats och har en hel del patina utan rost, så ska du inte ändra det. '32 Fords kom, för det mesta, i svart, och över tid, skulle färgen när den utsätts för väder och vind blir något grov eller skulle nagga. En råtta spö beror på denna patina för dess karakteristiska utseende, så undvik att försöka reparera den om inte kroppen är svårt skadad av rost.
4

Rebuild bilens ursprungliga motor med ett kit motorrenovering eller installera en ny motor från en skroten. För en råtta stång, spelar ingen roll vilken typ av motor inte, så länge det går. V-6 och V-8 motorer är vanliga, men vissa byggare använder 4-cylindriga motorer, liksom. Medan omarbeta motorn, installera en uppdaterad kabelnätet. Detta kommer att hjälpa till att förebygga problem, till exempel bränder eller icke-start fordon på grund av korroderade ledningar.
5

Installera en enkel inredning i bilen. Om bilen fortfarande har kvar sin ursprungliga inredning i bra form, lämna den ensam. Om, däremot, finns det bevis för gnagarangrepp, fumigate insidan för att ta bort några levande varelser, och sedan ta bort alla bon du kan hitta i eller runt instrumentbrädan eller i sätena. Återvinna sätena med en billig tröstare eller täcke.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92315.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.