Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur jag handskas med en bärgad titel bil ?

När en bil har allvarliga skador , kommer försäkringsbolaget förklara den en " total förlust ", vilket innebär att det kommer att kosta mer att reparera den än vad det är värt . När detta händer , kommer staten att utfärda en bärgning titel . Att köpa en bil med en bärgning titel

Enligt Kelley Blue Book , säljer ett fordon med en bärgning titel 20 till 40 procent lägre än dess värde . Om den har reparerats , det finns inget sätt att veta hur illa bilen skadades . Däremot kan du be om bilens historia rapport från CarFax . Testa kör bilen är inte en dålig idé heller.
Sälja en bil med en bärgning titel
p Om du säljer en bil med en bärgning titel, potentiell köpare måste vara medvetna om detta . Bilen kommer att behöva genomgå kvalificerade inspektioner på ramen och mekanik . Visa köparen all dokumentation som du har på bilen och låta honom ta den till sin egen mekaniker .
Försäkring en bil med en bärgning titel

det kan vara svårt att försäkra en bil med en bärgning titel . Vissa företag helt enkelt inte kommer att göra det , medan andra kommer att höja täckningen priset . Det rekommenderas att ringa runt och be företagen sin politik på bilar bärgning titel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79440.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.