Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Sanningen om Ombyggda Bärgning Autos

En ombyggd fordon med en bärgning titel kan vara ett bra köp om repareras grundligt med en väl utbildad mekaniker eller body shop. Dock kan en bärgning titel indikerar ett problem fordon. Lär dig sanningen om din ombyggda bärgning auto. Gör din hemläxa
Kolla in din nya rida innan innan du köper.

När du har upptäckt en bärgning titel och fick veta att din bil har byggts om, utforska de omständigheter som ledde till titeln. Diskutera tidigare historia av fordonet med säljaren. Ta det för en provtur och göra ett preliminärt avgörande. En ombyggd auto kan vara ett bra köp om arbetet utförs väl och priset är rätt.
Fordon historia rapport
Forskning VIN-nummer på nätet.

I vissa stater, överföra ett fordon titel är möjligheten för en ren och tydlig titel. Genom att forska ett fordons identifieringsnummer genom en bil historia rapport som AutoCheck eller CarFax, får du en detaljerad historia, oavsett hur titeln lyder. Beväpna dig med information om den automatiska historia av olyckor, skador och registrering.
Mekaniker Inspektion
Insistera på en inspektion från din mekaniker.

En inspektion av en betrodd mekaniker är det bästa försvaret vid fastställandet av sanningen om en ombyggd auto. Detta gäller för alla bilar - de med en bärgning titel, fordon som har byggts om och de med en ren historia rapport. Be din mekaniker för att bedöma eventuella brister och identifiera andra reparations-och säkerhetsfrågor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79441.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.