Hur du köper en till salu genom Ägare Car

Att köpa en bil från en privat säljare är annorlunda än att köpa från ett varumärke återförsäljaravtal. Även om du kan hitta billigare bilar från ägaren, kan du hamna köpa något som inte uppfyller dina förväntningar. Du måste vara försiktig och det finns olika sätt att åstadkomma detta. Att veta hur man köper en till salu av ägaren bil kommer att hjälpa dig att göra det bästa köpbeslut. Saker du behöver
Bil historia
Visa fler instruktioner
1

Hitta en bil att köpa via nätet, papper annonser eller skyltar i bilrutor. Ring eller maila säljaren och fråga efter fordonets chassinummer (VIN), om det inte finns med i annonsen.
2

Använd VIN för att få en rapport fordon historia. Informationen kommer att ge värdefulla uppgifter om bilens historia, inklusive den tidigare underhåll utförs, oavsett om det har varit i en olycka eller om den har en bärgad titel. Rapporten kommer också att låta dig kontrollera att fabrikat, modell och år matchar VIN-nummer. Du kan köpa en rapport fordon historia vid CarFax.com, Autocheck.com eller andra tillförlitliga källor (se avsnittet Resurser).
3

Inspektera bilen. Det är alltid en bra idé att se bilen i person snarare än att lita på ägarens beskrivning om sitt utseende och skick. Vidta åtgärder för att få bilen besiktigas av en legitimerad mekaniker, också. En mekaniker kommer upptäcka eventuella dolda problem och underhållsfrågor att säljaren inte vet om. Den lilla mängden pengar du spenderar att betala en mekaniker att inspektera bilen kunde hålla dig från att göra det mer kostsamt misstag att köpa en skadad bil.
4

Kontrollera titeln för befintliga lån eller panträtter. Kontrollera säljarens namn listas och VIN-nummer på blanketten stämmer siffrorna på fordonet.
5

Skaffa titeln vid tillträdesdagen av bilen. Aldrig köpa en begagnad bil utan denna "rosa slip." Säljaren kan försöka lasta en stulen bil eller en som tillhör någon annan. Se till att säljaren skriver på titeln i lämpligt avsnitt på tiden att du betalar för bilen så att du kan ta den till Department of Motor Vehicles att registrera den nya titeln och registrering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77555.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.