Hur du köper Repo Fordon

Köpa en övertagna fordon är så enkelt som att delta i en övertagen egendom auktion eller köper direkt från en bank eller begagnad bilhandlare. Den svårigheten är att bilen själv kan vara i mycket dåligt skick, men du kommer förmodligen spendera betydligt mindre än marknadsvärdet. Saker du behöver
Kelly Blue Book eller besök www.kbb.com
Visa fler instruktioner
1

Läs lokala publikationer och leta efter annonser av övertagna fordon och auktioner egendom . Dessa auktioner hålls regelbundet av banker, kreditföretag och långivare auto för att rensa inventering av återtagna bilar. Händelserna är oftast ganska korta och betalning för alla auktioner förväntas omedelbart. Du måste köpa bilen kontant utan att vända sig till en långivare för finansiering.
2

Delta en återtagen bilauktion i ditt område. Ta en kopia av Kelly Blue Book med dig så att du kan kolla noterade genomsnittliga priser för begagnade bilar för att avgöra om du får en bra affär. Bjuda inte om ett fordon inte auktionsförrättaren gör att du kan inspektera det innan köpet. Om du kan, ta med en bil mekaniker med dig att leta efter vanliga problem med bilen. I många fall kan den tidigare ägaren har försummat underhåll eftersom han visste att fordonet skulle komma att beslagtas. Banker och kreditinstitut utför sällan några reparationer eller grundläggande underhåll på återtagna bilar. Om du köper ett nedslitet fordon från en utmätning auktion, har du ingen möjlighet.
3

överväga att söka ut reklam för bilförsäljningen direkt från banker, kreditföretag och används återförsäljare bil. Detta är en måttligt säkrare alternativ än att köpa från auktionen, men priserna kan vara något högre.
4

Beställ en CARFAX fordon historia om någon återtas bil som du är ute efter att köpa direkt. Detta fordon historia är kanske inte helt korrekt, men det kommer åtminstone att ge dig en allmän uppfattning om eventuella problem som bilen kan ha haft tidigare.
5

Köpa övertagna fordon efter att du har haft tid att inspektera den för några mekaniska problem. Detta köp är juridiskt identisk med att köpa en begagnad bil, och du kan söka upp en auto lån för att finansiera köpet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77376.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.