Hur du köper en begagnad Ford Mustang Cabriolet

Du har äntligen bestämt sig för att köpa den efterlängtade cabriolet, och du har även minskat ner det till ett märke och modell. Men du kan vara osäker på hur man hittar och köpa bilen av dina drömmar: en Ford Mustang cabriolet. Mustangen först kom av monteringsbandet i 1964, och har stadigt producera sin bästsäljande bil sedan. Lyckligtvis för köpare, är bilen ett mycket populärt val och är lätt tillgänglig via lokala återförsäljare och online marknadsplatser. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
Hur du köper en Mustang Convertible
1

Bestäm om du vill köpa en ny eller begagnad Mustang cabriolet . Om du har bestämt dig för att köpa nya, så kontakta din lokala Ford-återförsäljare för mer information om att köpa nytt. Om du har bestämt dig för att köpa en begagnad bil, måste du bestämma om du vill köpa en antik Mustang - den första gjordes för 45 år sedan -. Eller en senare modell
2 < p> Ange en budget för hur mycket du har råd att spendera på din Mustang cabriolet. Det finns många faktorer som du behöver tänka på, beroende på dina värderingar. Till exempel, om du föredrar en senare modell Mustang men är på en stram budget, kan du överväga att köpa en med färre alternativ (t.ex. trasa platser istället för läder) och höga kilometer (något med över 100.000 miles anses hög och därmed priset kommer att komma ner lite). Eller du kan välja en Mustang cabriolet som är några år äldre med lägre miles och fler alternativ (till exempel en CD-spelare).
3

dubbelkontrollera din budget pris online prisguide Kelly Blue Book (www.kbb.com). Med ett par klick på musen, kan du bestämma värdet på en ny eller begagnad Mustang cabriolet. Kelly Blue Book är gratis och lätt att använda, och är det enklaste sättet att avgöra om det Mustang cabriolet du har haft ögonen på är ett bra värde.
4

När du har en modell, pris sortiment och en uppfattning om marknadsvärdet i åtanke, börja söka efter den Mustang cabriolet för ditt val. Det finns många online-alternativ, till exempel eBay, Craigslist, Cars.com och Carmax.com. Och glöm inte att kolla din lokala Ford återförsäljare (de säljer nya och begagnade bilar samt), liksom andra begagnade återförsäljare auto i ditt område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77157.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.