Hur öka hästkrafter på en Datsun Z Car

Sedan introduktionen 1970, Datsun Z antagligen varit den mest populära sportbil i historien om japanska sportbilar. Det första exemplet var 240Z, vilket drevs av en 2,4-liters raka 6 motor. Genom åren utvecklades den i allt snabbare och mer kraftfulla versioner. I juni 2010, använder 370Z en 3,7-liters V-6. Men det finns många sätt att få mer kraft ur den klassiska Datsun Z bilar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera ett fritt flöde avgaserna. Z-bilar gammalt och nytt kan dra nytta av en prestanda avgassystem med en större diameter. Lager avgassystem begränsar makten. En föreställning avgaser tillåter förbrukade avgaser att avsluta motorn effektivare och motorn att göra mer makt. Köp en off-the-shelf avgaser eller ha ett avgassystem butik installera en prestanda avgassystem för dig. Det tar vanligtvis speciella svetsning och skärande verktyg och kan vara svårt för amatör mekaniker.
2

Byt beståndet grenröret med runda huvuden. Detta är nästa logiska steg efter installationen av ett fritt flöde avgassystem. Headers är mer lättflytande än grenrör stock gjutna, som har ojämna ytor och små passager som stör flödet av avgaser från motorn. För att installera dessa, koppla beståndet grenrör eller grenrör från motorn och avgassystemet. Bolt i de nya rubrikerna enligt anvisningarna.
3

Uppgradera bränslesystemet. Många äldre Z-bilar använder förgasare, inklusive Zenith och SU kolhydrater. Konvertera förgasarna till en trippel Weber eller Mikuni installationen kommer att få en mycket mer bränsle till engine.This kräver användning av en speciell insugningsrör samt ny gas koppling. Förgasare konvertering fungerar bäst med andra förändringar som gör att motorn får mer gnista och luft.
4

Installera ett lättare svänghjul. Svänghjulet är en del av kopplingen och snurrar med motorn. Detta kommer att frigöra dolda hästkrafter och är bäst installeras när en ny koppling som installeras. Den gamla svänghjulet bara låste upp från bilen och det nya svänghjulet skruvas på plats.
5

Installera en turbo eller kompressor. Dessa kraft luft in i motorn för en massiv effekt uppsving. Dessa är svåra att installera korrekt och lämnas till en butik som specialiserat sig på dessa typer av omvandlingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95409.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.