Hur man installerar en eftermarknad luftintag

Installera en eftermarknad luftintag i din bil eller lastbil är inte bara lätt och kan göras på en eftermiddag, men också ger bättre bränsleeffektivitet och mer hästkrafter. Med rätt verktyg och en bra uppsättning instruktioner, kan du uppgradera ditt system luftintag snabbt och enkelt. Instruktioner
1

Samla specifikationen för din bil. Detta bör omfatta år, märke, modell och motortyp. Om du redan har eftermarknaden delar, skriver de ner också. Denna information kommer att hjälpa dig att hitta rätt eftermarknaden systemet luftintag för ditt fordon. Ta informationen till en Biltema eller köpa din online intag systemet.
2

Läs tillverkarens instruktioner som följer med intag systemet. Detta kommer att vara den viktigaste uppsättning instruktioner du får eftersom det blir allt för din bil och intag systemet. Addera 3

Låt motorn svalna helt. Från och med den negativa polen, koppla ur batteriet.
4

Ta beståndet systemet luftintaget enligt anvisningarna i bilens reparationshandbok. Detta bör omfatta luftfiltret, luftfilter hölje, slangen från luftfiltret rutan, en variation av slangklämmor och ett par sensorer som måste hanteras varsamt.
5

Ställ den gamla insugningssystem åt sidan. Kasta inte bort förrän du har ordentligt kontrollerade och installerade den nya intag systemet. Installera det nya intaget enligt tillverkarens anvisningar. Se bilens reparationshandbok för ytterligare information. Kontrollera intaget för lekrum. Det måste skärpas i infästningen till inte träffa andra komponenter i motorrummet.
6

ominstallera batteripolerna och sänk bilen utanför pallbockar eller annat stöd enheten. Starta bilen och ta det för en provtur. Håll radion för att lyssna på okända ljud eller andra indikationer på en felaktig installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94888.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.