Hur man lägger mer vikt på framsidan av min Framhjulsdrift Bil

ökad tyngd på den främre änden av en front-wheel-drive bil gör det möjligt för bilen att få mer grepp på vägen och presterar bättre i dåligt tillstånd såsom som en snöstorm. Om det inte finns tillräckligt vikt på framsidan av din front-wheel-drive bil, det finns ett antal olika sätt att lägga till den. Saker du behöver
galler vakt
Nya strålkastare
Motor tillägg
Speaker System
Vikter
Visa fler instruktioner
1

lägga till komponenter till motorn i front-wheel-drive bil för att ge mer kraft, vilket kommer att lägga vikt på framsidan av bilen under huven.
2

Installera extra strålkastare och ett galler vakt. Dessa tillbehör kommer inte bara att göra din front-wheel-drive bil stå ut, men också kommer att göra det säkrare att köra med ljusare strålkastare och skydd för näsan av bilen.
3

Installera nytt högtalare i den främre halvan av bilen. Placera en subwoofer under mitten konsolen i fronten av bilen, samt större och tyngre högtalare i dörrarna.
4

Placera vikter från ett träningspass systemet under framsätena. Detta kommer helt enkelt lägga vikt och hålla ur vägen av passagerare eller föraren när bilen är i rörelse. Det bästa med denna vikt dessutom är att det är lätt att ta ur bilen om du vill göra det ljusare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85634.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.