Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur att lappa en bränsleledning

Bränslet raden av bilen levererar gas från bränsletanken till förgasaren, vilket gör förbränningen krävs för att motorn ska gå. Om du luktar en stark doft av gas från bilen när den är igång, kan du ha en gasläcka från bränsleledningen. Det är viktigt att reparera detta omedelbart för att förhindra en explosion. Om du inte är säker på din reparation förmågor, är det bäst att ta bilen till en certifierad mekaniker. Saker du behöver
skiftnyckeln
Handduk
Sandpapper
Epoxy
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera raden bränsletillförseln i din motor. Bränslet matarledningen är nära bränslefiltret längst bak i bilen, nära bensintanken.
2

Placera en handduk under bränsleledningarna att förhindra gasläckor bildas.

Billiga 3

Använd en skiftnyckel för att skruva loss de två skruvarna, varigenom den lågtryck bränsleledningen för att få tillgång till högt tryck bränsleledningen.
4

Vrid sakta montering för högt tryck bränsleledningen för att lindra bränsletrycket från bränsleledningen. Detta förhindrar bränslet från besprutning.
5

Avlägsna högt tryck bränsleledningen och kontrollera tätheten. Byt röret om det läcker.
6

Pressa epoxi från röret, att applicera ett tunt skikt runt hela läckan området, om det kommer från en anslutningspunkt. Låt epoxin torka ordentligt, dra åt skruvarna på plats. Använd en epoxi bränsle resistent, finns på de flesta butiker auto utbudet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135551.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.