Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra MPG & Aerodynamik av en Echo

Ett fordons bränsleekonomi och dess aerodynamik är anslutna. Med dålig aerodynamik kommer en ökning av luftmotståndet. Detta resulterar i en förlust av bränsleeffektivitet. Toyota Echo uppnår gas körsträcka på nästan 40 mpg i staden körning och över 40 på motorvägen med en liten motor och kompakt kropp. Genom att fokusera på att förfina din Toyota Echo: s aerodynamik, kanske du kan pressa några fler miles per gallon ur varje tank. Instruktioner
1

Undersök hela utsidan av Echo. Om någon del av kroppen är skadad, till exempel en fender som det böjda utåt eller en lågt hängande stötfångare, kommer bilens aerodynamik och gas körsträcka lider. Dessutom, vill du se till gallret och luft dammen är i utmärkt form för att säkerställa att luften flyter smidigt över och under bilen. Reparera eller byt ut några kroppsdelar som behövs.
2 däck

Installera som är snävare än de som för närvarande på Echo. Bred däck ökar luftmotståndet och vikt, vilka båda begränsar den fulla potentialen av bilens bränsleekonomi.
3

Köp disc-liknande fälgar eller navkapslar som passar jäms med däcken. Om man tittar på bilder av fordon som har försökt att bryta hastighetsrekordet på land, ser du att hjulen inte har ekrar eller hål i dem. Snarare hjulen /navkapslar är oftast lätta och montera det inre utrymmet av däcket som en skiva, vilket ökar aerodynamik.
4

Rulla ihop ECHO: s fönster när fortare än 35 miles per timme. Om du tillåter fönstren förblir ned vid högre hastigheter, skapar du större luftmotstånd mot bilen. Du måste dock balansera detta mot att använda Echo luftkonditioneringsapparater också kommer att minska gas körsträcka. Försök att använda AC så lite som möjligt.
5

Ta bort taket eller trunk rack du har installerat på Echo. Hyllan kommer att öka luftmotståndet. Dessutom, genom att ta bort racket, kommer du att bli mindre benägna att remmen bagage eller utrustning till det yttre av Echo, vilket ytterligare minskar aerodynamik. Ta bort allt annat du har lagt till utsidan av bilen, såsom bugg avvisare eller visir. Genom att ta bort onödiga tillbehör, tar du också extra vikt, vilket också negativt påverkar gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135612.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.