Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur kan vi minska bränslekostnader

I ett genomsnittligt år, kommer en bil eller lätt lastbil köras lite mer än 12.000 miles. Ett fordon som får 20 miles per gallon (mpg) kommer att använda 600 liter gas. Med bensin kostar ungefär $ 3 per gallon, kommer den genomsnittliga föraren spenderar $ 1800 på bränsle till en bil eller lätt lastbil som får 20 mpg. Med tanke på att det genomsnittliga hushållet äger två bilar, kan de årliga bränslekostnaderna närmar $ 3,600. Tack och lov, det finns många enkla sätt att minska dina bränslekostnader. Genom att följa alla dessa rekommendationer kan du minska dina kostnader för bensin med upp till 50 procent, vilket sparar nära till $ 1800 per år. Saker du behöver Iphone
Cykel
ringtryckmätaren
Visa fler instruktioner
1 Klipp din bränslen och minska antalet bilar på vägarna genom samåkning .

Carpool. Om du tar den genomsnittliga personen har en 30-mil tur-retur pendla till arbete och arbetar 240 dagar om året, samåkning med bara en annan person kommer att minska körda miles varje år av 3600, vilket sparar 180 liter gas under ett fordon som får 20 mpg , eller ungefär $ 500 i årliga besparingar bränslekostnad.
2

Arbeta hemifrån. Detta kan inte vara ett alternativ för alla, men om du kan ordna att arbeta hemifrån en dag i veckan, kommer du minska antalet miles du kör varje år av 1440, vilket sparar 72 liter gas på en bil som får 20 mpg, vilket motsvarar över $ 200 i årliga besparingar bränslekostnad.
3 Kör med en imaginär glas vatten på instrumentbrädan.

Följ glas vatten Princip: Detta initiativ har nyligen inletts av Toyota i Sverige. De tror att om du låtsas att du kör din bil med ett glas vatten på instrumentbrädan kommer du minska bränsleförbrukningen med 10 procent. Olika sätt att följa denna princip innefattar att undvika snabb start och stopp, använder farthållaren vid körning på motorvägen, bibehålla en konstant hastighet vid körning lokalt, och växling vid lägre varvtal (för manuella växellådor). De har även skapat en iPhone-applikation för att simulera körning med ett glas vatten på instrumentbrädan. Minska bränsleförbrukningen med 10 procent kommer att spara 60 liter gas på en bil som får 20 mpg, vilket motsvarar nästan 200 i årliga besparingar bränslekostnad.
4 Kontrollera att alla fyra däcken är pumpade till rätt nivå.

blåsa ordentligt dina däck. Med ordentligt pumpade däck kan minska din bränsleförbrukning med upp till 3 procent. Minska bränsleförbrukningen med 3 procent kommer att spara 18 liter gas på en bil som får 20 mpg, vilket motsvarar mer än $ 50 i årliga bränslekostnadsbesparingar.
5 Skär ner på övervikt i bilen.

Ta bort alla onödiga saker i bilen: För varje extra 100 kg. i bilen, du minska din körsträcka med upp till 2 procent. Om din trunk ser ut som en sportaffär, ta ett par minuter för att ta ut dina golfklubbor, fladdermöss softball och bollar, och bowlingklot. Ta cykeln rack av din bil om du inte planerar att använda det någon gång snart. Ta bort 100 kg. av onödiga saker kommer att spara mer än $ 30 i årliga bränslekostnader.
6 Cykla eller gå om du kör ärenden lokalt.

Kör inte så mycket. Det verkar som om det är lättare sagt än gjort, men om du kan minska miles du kör med 1 km per dag, kommer du minska dina bränslekostnader med mer än $ 50 per år. Några sätt att undvika att köra bil är att göra en inköpslista så att du inte behöver springa tillbaka ut till affären för att plocka upp ett objekt som du har glömt, ridning din cykel eller promenader till lokala restaurangen eller baren, ha en plan innan du springa ärenden så du inte hittar dig själv kors och tvärs stan, och samåkning till din stadsdel bowlingliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135366.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.