Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur du jämför Miltal Truck Bränsle

När du köper en ny lastbil, är dess gas körsträcka en viktig faktor på grund av till synes ständigt ökande gaspriserna. Att jämföra gas körsträcka medan shopping för din bil, har du att tänka bortom miles per gallon (MPG) och fundera över hur mycket du kör och var, olika bensin typer och om du vill ha en hybrid. Instruktioner
1

Titta på övergripande MPG. Detta ges vanligtvis på en dekal placerad någonstans på fordonet (när man tittar på nya lastbilar). Jämför staden och motorvägen MPG av de olika lastbilar.
2

Bestäm om du brukar köra mer i stan eller på motorvägen. Vissa bilar kan ha en bättre stad MPG men misslyckas i jämförelse med en annan lastbil är motorvägen körsträcka.
3

Kontrollera vilken typ av bensin lastbilarna använder. En lastbil kan köras på vanlig blyfri gas, medan en annan använder diesel eller E85 etanol. E85 Etanol kommer vanligtvis till ett mycket billigare pris, men din gas körsträcka sjunker när du använder produkten eftersom den inte har samma spark som gas eller diesel. Diesel brinner vanligen renare än bensin, men priset varierar på ungefär samma som vad blyfria kostnader.
4

reda på om bilen finns i hybrid. En hybridbil använder en del bensin, en del el för att köra bilen. Ofta elen går först, så om du normalt kör bara korta sträckor, kan du sluta inte använda mycket gas körning. Hybridfordon är oftast dyrare än sina icke-hybrid motsvarigheter, men du kanske kan göra anspråk på en skattelättnad på grund av att det är ett renare fordon. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135123.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.