Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Blir en ny bil bättre körsträcka efter körning Det Awhile?

USA Department of Energy riktlinjerna anges att det tar mellan 3.000 till 5.000 miles av körning bryta i en ny motor och nå optimal bränsleekonomi. Biltillverkning Effekterna Miltal
manufaturing kan förändra körsträcka

minsta variation i sammansättning av en ny bil kan påverka den beräknade bränsle körsträcka och några förare kommer att märka en markant avvikelse från EPA uppskattar.

Ändra Nya Etiketter bilbränsle
bränsleekonomimärkning förändrar

US Environmental Protection Agency (EPA) och Department of Transportation föreslår olika etiketter bränsleekonomi för nya personbilar. Man föreslog etikett använder ett brev klass med en A + går till elfordon. Den andra föreslagna märkningen använder horisontella staplar för att jämföra körsträcka till andra bilar, miljöpåverkan av koldioxidutsläpp och ett skjutreglage för att skildra kostnaderna för bränsle i stället för bränslebesparingar.
Maintance Behåller Bränsle Uppskattningar
Bränsle ekonomin förbättras under första åren av ägande

EPA avgör bränsleekonomin med bilar med 5000 miles för att möjliggöra inkörningsperiod. EPA säger bränsleekonomin vanligtvis förbättras under de första åren av ägande och kommer att behålla sin optimala gas körsträcka om väl underhållna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135538.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.