Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Det bästa sättet att öka gas körsträcka

gaspriserna har människor som försöker hitta sätt att förbättra sin gas körsträcka. Kort för att köpa en hybrid som ger dig högre gas körsträcka, det finns flera sätt att göra det mesta av din gas. Innan du ens få i bilen, kan du spara pengar på gas genom att noga planera dina resor så att du kan kombinera flera ärenden till en resa. Minimera Wasted Gas

Gas kan avdunsta från din bensintank i varma temperaturer. För att minimera detta, försök att parkera bilen i skuggan så bilen utsätts för svalare temperaturer. Om du har tillgång till ett garage, använd det för din bil eftersom det är en garanterad skuggig plats. Du kan också genom en vindruta skugga att sänka bilen temperaturen. För att minska avdunstningen av gas när du bilen utsätts för varmt väder, dra åt tanklocket helt varje gång du fyller upp med gas och inte topp off. Bankrate.com hävdar att 147 miljoner liter gas slösas bort per år eftersom gas caps inte skruvas på ordentligt.
Göra din bil mer aerodynamisk


När du laddar objekt på taket på din bil det gör bilen mindre aerodynamisk. När du reser på motorvägen, rulla inte ner dina fönster eftersom det skapar drag, vilket ökar den mängd energi som behövs för att köra bilen. Edmunds.com hävdar att det är lika effektivt att använda luftkonditionering på motorvägshastigheter som det är att rulla ner fönstren. Du kan också öka din gas körsträcka genom att minska vikten på din bil genom att ta ut objekt som du inte behöver.
Drive Smarter

Varje gång du våning gaspedalen, du minskar din bränsle körsträcka. Accelerera långsamt effektivare än snabb acceleration. Enligt Edmunds.com, kan de besparingar från att köra måttligt sammanlagt över 30 procent. Också, enligt Bankrate.com, om du kör 70 miles per timme i stället för 55 kilometer i timmen, kommer du att använda 17 procent mer gas. När du kör på motorvägen, använder farthållaren. Farthållaren sparar gas eftersom bilen inte accelererar och bromsar så mycket om du skulle trycka på gaspedalen själv. När det är möjligt, undvika att ha bilen på tomgång medan den är igång. Större bilar använder mer gas vid tomgång än mindre bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135192.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.