Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Dodge Intrepid bränslefilter Installation

Bränsle filter finns i flera olika storlekar. Det finns också olika typer av bränslefilter linjer. Vissa Dodge-modeller använder plastclips som håller linjen till filtret, medan andra använder slangklämmor eller metall snabbkopplingar klipp. Beroende på år för fordonet kommer placeringen av bränslefiltret varierar också: Det kan finnas under huven, monterade på brandväggen, eller det kan vara monterat på ramen järnväg, på passagerarsidan av fordonet. Och det kan också vara placerad i bränsletanken. Bränslefiltret i Dodge Intrepid ligger under bilen, monterad på ramen järnväg. Saker du behöver
Flat-skruvmejsel
Fuel line bortkoppling verktyg
Visa fler instruktioner
1

Sätt i platt skruvmejsel i skåran på Spännskruvarna och vrid den moturs för att lossa den. Placera ett uppsamlingskärl under filtret området för att fånga upp eventuellt bränsle som kan läcka. Placera bränsleledningen koppla verktyget på bränsleledningen och skjut den till slutet av bränsleledningen att koppla ned linjen från filtret.
2

bort filtret, mycket uppmärksam på pilen på filtret, som visar riktningen av bränsleflödet.
3

Montera det nya filtret och anslut bränsleledningarna genom att trycka dem på filtret tills de låses på plats.

4

Dra klämman runt filtret. Den mängd bränsle som förloras från bränsleledningen kommer att vara minimal, men alltid kontrollera bränslenivån efter byte av filter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135351.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.