Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Så här fyller en Fuel Treatment

Vatten kan ackumuleras i din bränsletank genom formen av kondens, och behandla bränslet i bilen hjälper till att förlänga livslängden på din bränslepump och bränsleledningar. Bränsle behandling rengör även dina bränslespridare och pumpar, öka prestanda i fordonet. Om dina spridare inte har rengjorts på länge, kan kolavlagringar inträffa, täpper till bränslespridare. När detta händer, tar emot fordonet inte den korrekta mängden bränsle som behövs för optimal prestanda. Instruktioner
1

köpa en produkt bränsle behandling från din lokala Biltema.
2

Gå till en bensinstation och dra in en av banorna bensinpump. Öppna din keps bensintank på din bensintank. Vrid tanklocket moturs för att ta bort locket från bensintanken.
3

Tillsätt produkten bränsle behandling till en nästan tom bensintanken. Skruva av locket till bränslet behandling produkt och häll innehållet i din bensintank.
4

Fyll din bensintank full av bensin. Helt fylla din bensintank för att säkerställa att bränslet behandling produkt blandar till det korrekta förhållandet. Du bör använda 32 gram av bränsle behandling per 250 liter används av gas. Se till att använda rätt mängd behandling för din tank storlek.
5

tillbaka tanklocket till bränsletanken. Vrid tanklocket medurs tills det klickar, anger tanklocket är säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135604.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.