Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur spara gas Med en Mustang

Ford Mustangs är bara en av ett antal muskel bilar som lider av låg gas körsträcka. Med inflation på uppgång de människor som äger och älskar dessa varma maskiner är ovilliga att skiljas från dem för fler billiga konservativa modeller men ändå försöka hitta sätt att skära ner på bränslekostnaderna. Med lite återhållsamhet och en hel del TLC, behöver de inte. Det finns flera sätt att spara gas med en Mustang. Saker du behöver
Luftfilter
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Do korrekt underhåll. Byt te hår filter. Förvara däcken ordentligt pumpade. Typiskt lufttrycket är 32 till 35 psi, men kontrollera etiketten på insidan av din förarsidan dörren för detaljerna. Ta Mustang in för regelbundna tune ups. Använd Ford rekommenderad oljekvalitet vid oljebyten. Se instruktionsboken för rätt vikt eftersom det kan variera med året Mustang tillverkades.
2

Undvik tomgångskörning längre än tre minuter. Time spenderade tomgång ger noll miles per gallon effektivitet.
3

Undvik snabb acceleration och inbromsning. Kör i jämn hastighet och hålla hastigheten under 60 km /h när det är möjligt. Använd farthållaren att optimera konsekvens. Lär dig att kusten och tid strategier för att signalera ljus. Ju färre fullständiga stopp du måste göra, desto färre gånger du måste skynda tillbaka till hastigheten på trafiken.
4

Använd överväxel för att bromsa motorns varvtal och spara på bränsle.

5

Plan ärenden att göra färre resor och ta den kortaste vägen.
6

Undvik luftkonditioneringen användas när det är möjligt.
7

Bränsle upp under de kallare delarna av dagen. Gas expanderar med värme, så du får mer gas för pengarna under tidig morgon och sena timmar på eftermiddagen.
8

Sätt ditt "Stang på en diet. Klipp ut någon onödig vikt såsom onödiga poster i stammen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135082.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.