Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hemlagad Sifon för gas

En sifon är ett användbart verktyg att ha i en nödsituation eller om du bara inte har tid att gå till bensinstationen. Föreställ dig att du reser med vänner i separata bilar och du får slut på gas med närmaste bensinstation 10 miles away. Att ha en hemmagjord hävert i bagageutrymmet gör att du kan låna en gallon gas för att göra det till nästa bensinstation. Allt du behöver göra en fungerande sifon är en kort trädgårdsslang. Saker du behöver
Kort trädgårdsslang
gummislang
Visa fler instruktioner
1

Använd en trädgårdsslang som är minst sex meter i längd. Något kortare kommer inte att vara tillräckligt långa för att gravitationen att driva bensin genom slangen.
2

trädgårdsslang bör vara tillräckligt tunn för att passa in i din bensintank. Om inte, fundera på att köpa en annan typ av gummislang. Varje typ av rör är bra så länge som den kan böjas. Addera 3

Placera sifonen direkt in i bensintanken. Mata in slangen i tanken minst två fötter för att slangen har nått botten av tanken.
4

Låt slack på slangen att sloka ner till golvet medan du håller den andra änden ovanför bensintanken. Slangen måste sloka i golvet för att låta gravitationen för att tvinga gasen nedåt.
5

Sug på den andra änden av slangen för att skapa sug och att få gasen flödar. Gravity kommer naturligtvis att göra gasflödet genom slangen för att nå samma nivå som bensintanken. Du måste hålla slangen ovanför bensintanken eftersom den positionen kommer att hålla dig från att få en otäck munsbit av bensin. Att låta gasen flöda från slangen, sänk slangen under bensintanken nivå. Placera änden av slangen oavsett fordon eller behov maskin gas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135369.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.