Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man tar bort förorenat vatten från gastankar

Stora problem kan bero på vatten i ett fordons bensintank. Bränslet blir förorenad av vatten, hindrar motorn från att bränna ren bensin, vilket påverkar bränslets effekt. Detta bringar fordonet att bränna mer bränsle. Vattnet korroderar även delar av motorn. Kolvar och förbränningskammaren blivit skadad och kan rosta. Gas som är kontaminerat med vatten bör avlägsnas så snabbt som möjligt från fordonet. Saker du behöver
boll Fuel primer
Empty 5-gallon gas kan
3 liter ny gas
eltejp
4-tums-långa kopparrör, 3/8-tums diameter Sida 2 8-tums gummirör, 3/8-tums diameter
8 oz. torr gas
Visa fler instruktioner
1

Skjut kopparröret några inches i en 8-tums gummislang. Försegla den med elektriska band.
2

Fäst gummi rörets andra ände till bränslet primer bollen genom att skjuta änden i ventilens bollen. Skjut andra gummislang i den andra ventilen på bränsle primern bollens andra sidan. Täta alla bifogade områden med eltejp. Denna enhet kommer att suga bränslet.
3

Skjut kopparröret i bensintanken hela vägen ner tills den nuddar gasen tankens botten.
4

Placera änden gummislang av sifonen i en av de tomma gas burkar. Kläm bollen bränsle primern. Den gas och vatten kommer att sugas ut ur bilens tank och in i burken. Fortsätt tills tanken är tom.
5

Blanda nya gasen med den vattniga gas, samt en 8-oz. kan av torr gas. Häll den i bilen. Placera en behållare fylld med gas i bagaget. Kör din bil tills all gas konsumeras. Häll ny gas i tanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135598.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.