Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man Sifon bensintanken på en Sable

siphoning gas ut ur en bil är ett sätt att använda en slang för att avlägsna gasen från bilens bensintank. Om du inte kommer att använda din Mercury Sable under en tid, och vill ta bort den gas för användning i ett annat fordon, är ett rör-baserad sifon ett bra sätt att få ut gasen i din Sable snabbt. Saker du behöver
genomskinliga slangen burkar
Gas
Visa fler instruktioner
1

Sätt ena änden av den genomskinliga slangen i bensintanken på Sable.
Sida 2

Håll den andra änden av slangen ovanför bensintanken, hålla en stadig ökning av höjden från tanken till den exponerade änden. Detta kommer att förhindra att bubblor bildas i sug process som kommer att hindra din sifon från att arbeta.
3

Sug på den exponerade änden av slangen, och samtidigt hålla din syn fokuserat på bensin eftersom det stiger genom röret. Oavsiktligt intag bensinen kan vara farlig, och därför är det viktigt att titta på gasen så att du inte suger något hela vägen genom röret.
4

Crimp änden av slangen när du har sög bensinen så långt genom röret som är säkert som möjligt.
5

Sätt i krusad änden av slangen i en öppen gasbehållare. Kontrollera att kapseln sitter under bensintanken av Sobel.
6

Släpp krimp i röret för att påbörja flödet av bensin ur tanken och in i burken. Så länge som det finns mer bensin nedanför den högsta punkten av slang på burken sidan än på tankens sida, kommer gravitationen dra ut gasen på burklocket och tvingar vakuumröret för att suga upp gasen från tanken änden.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135226.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.