Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Sifon Fuel

Överföra bränsle från en behållare till en annan kan vara en svår process, i samband med spill och en munfull av bränsle om det inte görs på rätt sätt. Sifon bränsle från din bil till din gräsklippare, eller till en tvinnad bilist tom tank, i ett rent och effektivt sätt med rätt pumpat tekniken. Saker du behöver
Clear rör eller slang
stol eller annat stabilt underlag (vid behov) katalog bränslebehållare
Visa fler instruktioner
1

Skjut slangen i bensintanken tills den är nedsänkt i gas. Se till att slangen är i gasen genom att blåsa i slangen och lyssna till bubblande ljud.
2

Häng slangen ner till marken och slingan upp till där det är väl över höjden på gasen i bensintanken. Det kan vara nödvändigt att stå på en stol eller annat stabilt underlag för att komma över den gas nivå. Addera 3

Placera din mun på den fria änden av slangen och börjar suga. Sluta suga när gasen börjar att strömma ut ur tanken. Fortsätt att hålla den fria änden av slangen ovanför gasnivån och gasen kommer att stiga tills den når den nivå av gasen i tanken. Så länge som slangen är ovanför nivån av gasen i tanken, kommer det att spilla ut ur den öppna änden.
4

Placera den fria änden av slangen i en behållare och sänka dem båda mot marken. När slangen och behållaren ligger under gasnivån kommer gasen att börja flöda in till behållaren. Stoppa flödet genom att höja slangen och behållaren ovanför gasnivån.
5

Höj slangen för att tillåta gasen att strömma tillbaka in i tanken när du har sugits önskad mängd gas.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135321.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.