Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka på en 1995 Chevy Silverado

Om du äger en Chevrolet Silverado då är du redan väl medveten om att du måste göra varje droppe bensin räknas. Med en stor, tung lastbil utrustad med en kraftfull motor, du kommer inte att få samma bränsleekonomi som en mindre bil. Du kan dock ta saken i egna händer och hjälpa din 1995 Silverado uppnå största möjliga effektivitet för en lastbil sin storlek. Allt som krävs är lite sunt förnuft och lyhördhet. Instruktioner
1

Remain vid hastigheter under 60 miles per timme när du kör din Chevy Silverado. Självklart är din bil inte byggd för racing eller rusa genom trafiken vid 80 mph. Snarare är det konstruerat för low-end effekt, vilket är nödvändigt för dragande och bogsering. Således, vid hastigheter över 60 km /h, kör din motor vid mycket höga varvtal. Detta, i sin tur, är en massiv dra på bränsleekonomi.
2

Använd din Silverado s overdrive och farthållare när de reser på motorvägen. Det är bäst att använda överväxeln vid körning i lätt trafik på platt terräng.
3

Kör din Chevy Silverado med bränsleekonomi på ditt sinne. Detta betyder helt enkelt att du måste köra med försiktighet och lugn. Öva långsamt börjat från en död stopp, trycker på gaspedalen gradvis. Gör samma sak när du stoppar, tillämpa dina bromsar mjukt. Om du kör lugnt och göra ett medvetet beslut att spara gas, kommer du att se besparingar vid pumpen.
4

Gör din 1995 Chevy Silverado så lätt som möjligt. En tung lastbil behöver inte vara något tyngre. 100 extra pounds kan minska din lastbilens bränsleekonomi med så mycket som 2 procent. Därför ska du dra inte last mer än nödvändigt. Dessutom, om du har förses trucken med tillbehör såsom extra krom, stora däck, barer steg, verktygslådor eller tunga hjul, överväga att ta bort dem till förmån för bränsleeffektivitet.
5

Förvandla din Silverado s motorn snarare än att låta den gå på tomgång. Börja inte din lastbil på morgonen bara för att den ska värmas upp. När parkerat i mer än ett par minuter, kommer du att spara gas genom att vrida motorn och sedan starta om den när du är redo att gå.
6

Inrätta en underhållsplan för din '95 Silverado . Precis som människor, som din bil blir äldre, behöver den mer vård. En årlig resa till mekaniker kommer att hålla din motor och transmission fungerar smidigt. Detta kommer att resultera i bättre gas körsträcka. Byta olja ungefär var 3000 miles och kontrollera att dina Silverado s däcken är pumpade till den nivå som är tryckt på sidoväggarna. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135285.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.