Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

De bästa Gas Mätarställning Motorcyklar

Konsten att hitta en motorcykel med den bästa gas körsträcka för dina behov och önskemål är att blanda acceleration förmågor motor du söker från en cykel med den lägsta motormodell finns att uppnå detta mål. Motorcyklar faller in i kategorierna kryssare eller cyklar sport. De bästa gas körsträcka motorcyklar har 250cc eller mindre i de flesta fall. Tänk om du får en motor med mer effekt som får ungefär samma mängd gas körsträcka, kan du ge upp lägre underhållskostnader under livet av cykeln. Cruisers

Cruisers tillåter ryttaren att sitta rakt upp när de reser. De är utformade för fördröjd bilfärder utan att orsaka alltför mycket obehag för ryttarna tillbaka. Kawasaki 125cc Eliminator är mer särskilt en nybörjare cykel på grund av dess funktioner och användarvänlighet för den nya ryttaren

. Den "cc" syftar på hur mycket volym bränsle och vatten i kubikcentimeter motorns kammare rymmer. Ju högre siffra, desto mer bränsleblandning motorn kammaren kan innehålla, vilket innebär cykeln mer kraftfulla och kan accelerera snabbare än de med mindre volym.

Mer erfarna ryttare ibland välja den Kawasaki Eliminator grund av sin gas körsträcka, kommer vilket i mellan 60 till 70 mpg. Det går inte tillräckligt snabbt för att vara på motorvägen men ändå har tillräckligt med hästkrafter i det att resa ihållande sträckor på en bekväm 45 mph. Denna cykel handlar definitivt freeway hantering för gas körsträcka och längre räckvidd långsammare pendling. Det är en bra cykel för både innerstaden pendling och lata kryssningar eftermiddag runt asfalterade vägar tillbaka hill. Priserna är ca $ 2700,00.

Hyosung Aquila GV 250cc också får en överraskande 60 till 70 mpg ännu är utformat för ihållande hastigheter på 60 till 65 mph. Den byggdes för alla typer av ridning på asfalterade vägar, inklusive motorvägar. Den väger mer än Kawasaki 125cc Eliminator och får sin bästa gas körsträcka under innerstaden ridning. Ju snabbare det går, desto mindre gas körsträcka ryttaren kan förutse. Den gas körsträcka är densamma, men bara på grund av hur motorn är konstruerad. Priset är ca $ 3700,00.
Sport cyklar

Sport cyklar tillåter föraren att luta mer över bensintanken i en hopkrupen främre läge medan ridning. Dessa cyklar är utformade specifikt för hastighet, prestanda och professionell racing. Kawasaki Ninja 250cc driver också cirka 60 mpg

. Det är inte generellt få mer eftersom det accelererar så snabbt. Denna cykel är populär för sina eleganta, sportiga Bodylines och ryttare oftast gynnar denna typ av cykel för dess prestanda hantering, särskilt runt kurvor. Denna modell råkar också vara populärt med professionella stunt ryttare. Vissa ryttare notera att ryggen börjar bli obekvämt på i längre sträckor på grund av körställningen. Priset är ca $ 3000,00.

Denna rad av cyklar också erbjuda en större motor val i en 600cc men gas körsträcka initialt är inte lika bra. Vissa ryttare har fått sina 600cc cykel trimmad för bättre bränsleeffektivitet, men det är inte vanligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135199.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.