Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

De bästa MPG bilar under 2009

Bränsle ekonomi har blivit en allt viktigare faktor i valet av en bil, med allvarliga konsumenternas oro stigande priser och miljömässiga behov av beskydd. År 2009 fanns det en handfull fordon som anses vara bäst i sina respektive klasser när det kom till bränsleförbrukningen. Det amerikanska Department of Energy sammanställt en rapport om dem, med deras respektive miles per gallon. Den omfattande lista av de mest bränslesnåla fordon finns på FuelEconomy.gov webbplats (se Resurser). Ekonomi Bilar Till Salu

ekonomi bil är utformad för att vara den ultimata pengar sparare. De är inte alltid det mest lyxiga och de har vanligtvis inte den mest personliga utrymme, men de kan gå långt på väldigt lite gas.

2009 Honda Civic Hybrid var den topprankade fordon totalt i den kategori av mpg. Denna del-bensin och en del-elbil fick 40 mpg i staden, samtidigt som sträcker sig till 45 mpg på landsväg. Driver rapporter indikerade att denna bil fick en jättestor 64 mpg i vissa fall, enligt Fuel Economy hemsida.
Sport Bilar Till Salu

Sportbilar är byggda för prestanda och tillverkarna har i allmänhet varit ointresserad av nivån av bränsleekonomin de kan producera i jämförelse med vardagliga modeller. Men den moderna designen av många sportbilar har förbättrat bränsle körsträcka, utan att ta bort från de högpresterande specifikationer.

Under 2009 Mini Cooper cabriolet betygsatt bästa sportbil för bränsleekonomi av DOE. Vid 32 mpg, överglänste Mini ragtop tävlingen, med hjälp av det lätt design och relativt liten storlek. Mini gick 380 miles på en enda fylla upp. Andra sportbilar av liknande storlek, liksom 2009 Saturn Sky, endast fick 21 mpg och kunde resa endast 246 miles på en enda tank.
Sport Utility Vehicles
< p> Den SUV fortfarande ett populärt val för familjer och de som gillar känslan av extra säkerhet som en stor bil erbjuder. Ändå är denna fordonsklass bland de värsta syndarna när det gäller bränsleförbrukningen.

Lyckligtvis fick en handfull stadsjeepar hjälp från en hybridmotor. Ford Escape Hybrid, Mazda Tribute Hybrid och Mercury Mariner Hybrid alla betygsatt lika om bränsleekonomi under 2009. Vart och ett av dessa fordon lyckades pressa ut 34 mpg i staden och 31 mpg på landsväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135438.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.