Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra en BMW: s Gas Mätarställning?

Stigande gaspriser är ett allvarligt bekymmer för många bilister. Kostnaden för gas innebär många förare måste hitta sätt att spara för att betala för sina ökade transportkostnader. Men många människor inte inser att de kan spara pengar på gas helt enkelt genom att göra några små förändringar som kommer att öka bränsleeffektiviteten i sina bilar. Instruktioner
1

Fyll din bensintank med bränsle med rätt oktantal. Många BMW behov premium blyfri, din instruktionsbok kommer att berätta vad bränsle är bäst för din modell BMW
2

Accelerera långsamt när flyttar från ett stoppat läge
3..

Förutse stannar framöver. Genom att lyfta foten från gasen och utrullning så länge du kan innan du börjar bromsa, istället för att accelerera till stoppljus och stoppskyltar, kan du spara stora mängder gas.
4

Minska vikten med ta bort objekt från din stam och passagerarplatser. Ökad vikt ökar belastningen på motorn och ökad belastning innebär att bilens motor måste använda mer gas för att flytta bilen.
5

Bibehåll rekommenderas tune-up schema för din bil. Detta kommer att hjälpa din motor går bättre och drar mindre bränsle.
6

Byt din BMW: s elektroniska styrenhet (ECU) med en som är inställd på att vara mer sparsam. Dessa kan köpas från eftermarknaden BMW delar återförsäljare och kommer att ställa din BMW motor att använda mindre gas. Denna förändring kommer att negativt påverka bilens hastighet, men förbättringen i gas körsträcka kan vara ett värdefullt kompromiss till dig.
7

Se till att dina däck alltid är ordentligt pumpade och har tillräckligt mönsterdjup. Korrekt inflation kan hittas på sidoväggarna av däcken och mönsterdjup bör vara mer än 1/16th-inch djup.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135171.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.