Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Vilka är MPG Specifikationer för en GMC 1500 HD

GMC har länge varit en av de mest prestigefyllda amerikanska bil-och lastbilstillverkare. Med sin tvillingsyster fordon som erbjuds av Chevrolet, tillsammans skapar de en av de mest sålda raden av pickup lastbilar - Sierra och Silverado. Sierra och Silverado varierar endast genom mindre styling skillnader och deras emblem företag. HD, eller tung modell, är en mer kraftfull och mångsidig lastbil som erbjuder alternativ för att passa alla lastbil ägarens behov och är tippad som har "förbättrat V8 bränsleekonomi." GMC HD-paketet finns i Sierra 2500 och 3500 modellerna. Sierra 1500

GMC Sierra 1500, vilket är bolagets direkt konkurrens för branschledande Ford F-150, är ​​GMC: s mest sålda lastbil. Den Sierra, vilket är samma i bygg-och motor som Chevrolet Silverado 1500, ger den bästa bränsleekonomin i GMC lastbil linjen. Den 1500-modellen utrustad med en 5.3l V8, enligt GMC, kommer att resa 15 miles per gallon i staden körförhållanden och 22 miles per gallon i motorväg körförhållanden.
2500HD och 3500HD Modeller

GMC och Chevrolet faktiskt undanhålla de exakta siffrorna bränsleekonomin på sina HD-modeller, som tunga lastbilar inte är kända för sin bränsleekonomi. GMC gör staten på sin hemsida att de HD-modellerna, utrustade med en 36 liters tank, kan gå omkring 680 miles på en full tank. Detta beräknar till 18.8 miles per gallon, vilket är en konkurrenskraftig siffra med tanke på att Ford Super Duty blir ungefär samma bränsle körsträcka och även avböjer att lista sina exakta siffror bränsle körsträcka.
Denali HD

Denali, som finns i 2500HD och 3500HD modeller, är samma bil som Sierra och Silverado, utom med extra lyx och alternativ styling. Exempel på skillnader i Denali inkluderar läder säten, uppvärmda säten, trä trim, OnStar funktioner och backup kameror. Den Denali är en solid aktör inom den tunga lastbilsindustrin, med lyx och stil tillsattes. Den Denali bränsleekonomi är identisk med den i Sierra, men exakta siffror är fortfarande inte tillgänglig från GMC eller Chevrolet för HD-modellerna. GMC uppger att den 36-liters tank kommer att leverera omkring 680 miles av resor, eller 18,8 miles per gallon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135477.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.