Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka vid bogsering

Om du njuta av naturen genom att äga en båt eller andra vattensporter maskiner , kanske du undrar om det finns ett sätt att förbättra din gas körsträcka medan bogsering dina leksaker . Det är inte omöjligt att gå grönt medan bogsering . Det finns ett fåtal strategiska saker du kan göra för att förbättra din gas körsträcka medan bogsering och göra din del för att rädda planeten . Instruktioner
1

Bli av med övervikt . Städa ur din bil eller lastbil och bli av med något som du inte behöver . Du ökar din gas körsträcka genom att minska vikten på din bil .
2

Köp en ultralätt släpvagn med en aluminiumram . Återigen är ljusare bättre när det gäller gas körsträcka. Se till att släpet är det lämpligt dragkapacitet för ditt fordon . Om du köper en släpvagn med mer dragkapacitet än din bil låter , du slösar bort pengar på släpet och på gasen du använder för att bogsera den .
3

Täck det objekt som du bogserar med en presenning för att förbättra aerodynamiken . Om du bogserar en båt som är öppen upptill , kommer en presenning hjälper dig att minska luftmotstånd och förbättra gas körsträcka .
4

Stick till en moderat hastighet medan bogsering . Plötsliga stopp och starter kommer att skada din gas körsträcka , om du kör i hög hastighet , kommer du förbruka mer bränsle varje gång du måste stoppa fordonet

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135110.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.