Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur du köper en Gas Moped

Med gaspriserna stiger, alla letar efter sätt att spara på bränsle. Varför inte rida en gas moped? Gas mopeder är bra bränsle körsträcka och är kul att rida om du gör din morgon pendla eller bara ute för att ha roligt. Instruktioner
1

Hur du köper en Gas Moped Steg 1

Det första du behöver tänka på när man köper en gas moped är hur bif av en motor som du vill ha. Det finns 50cc mopeder som vanligtvis får mellan 80 och 100 mpg, men bara har en toppfart på cirka 35 till 40 mph. Dessa mopeder är mer lämpade för att bara springa runt stan.

Du kan också välja en större motor såsom en 150 cc motor som kan nå hastigheter strax över 50mph men kan bli något sämre gas körsträcka än en 50cc. Denna modell är bäst om du ska resa längre sträckor och kan behöva använda vägar med en hastighetsbegränsning på 45mph eller högre.
2

Hur du köper en Gas Moped Steg 2 Review

När du har din moped gas moped plockat ut, kan du nu handla för tillbehör. Först och viktigast av allt du kommer att behöva köpa en hjälm. Inte bara kommer det att skydda dig i en krasch, men de flesta stater kräver att du bära en ändå.

Andra saker du kan köpa till din moped inclue en framruta, som kommer att skydda dig från insekter medan du reser ner den road.If din moped inte redan kommit med det, kan du köpa en spärrfack för baksidan av det, för att lagra objekt medan du är driving.A vattentäta locket är också en bra idé att köpa om du planerar att lämna din moped parkerad utanför.

När på moped butik eller återförsäljare, försök att förhandla fram en rabatt för tillbehör tillsammans med köpet av din moped, kommer de flesta återförsäljare vara villiga att bråka med dig för att få försäljningen.

3

Hur du köper en moped Steg 3

Innan du köper din moped, kontrollera din statliga och lokala lagar beträffande användningen av mopeder, olika länder har olika regler för hjälm, licensiering och registrering och försäkring.
4

Njut av din nya gas moped tillsammans med alla pengar du kommer att spara på gas!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135196.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.