Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur får man en Driving Record

försäkringsbolag och arbetsgivare är de två största grupperna i samhället som kräver en kopia av din körsäkerhet rekord. Även om de flesta som vill ha en kopia av din drivande post kommer helt enkelt att ha dig underteckna en skrivelse av tillstånd för dem att beställa en kopia, många kräver att föraren själv att beställa, och nuvarande, den drivande posten personligen. Varje stat i USA har en ansökningsblankett som ska fyllas i och skickas till särskilda statens Department of Motor Vehicles. Saker du behöver
dator med Internetuppkoppling och skrivare
Pen
Frimärke
Visa fler instruktioner
1

Slå på datorn och aktivera din webbsida webbläsare. Efter lastningen, besöka 50-State DMV sidkatalog webben på http://www.dmvnv.com/50_state_dmv_list.html. När sidan har laddats klickar du på namnet på den stat som ditt körkort utfärdades.
2

Öppna din statens DVM hemsida "Blanketter" länk och hitta formen för att beställa en kopia av ett färdregistreringen. Varje stat använder en annan titel för formen, men det kan vara titeln på ett sätt som "Ansökan Kopia av Driving Record" eller något liknande titel. När du har hittat rätt länk, klicka på den för att öppna i webbläsaren och skriva ut den på din dator skrivare. Addera 3

Fyll i alla block på ansökningsblanketten, som kan inkludera ditt namn, aktuell adress, licensnummer, födelsedatum och personnummer, tillsammans med all annan ytterligare information ditt tillstånd kräver. Om ditt tillstånd har en avgift krav, är det i allmänhet anges på formuläret.
4

Lokalisera adress som du måste skicka formuläret. Den postadress kommer vanligtvis finns längst ner på ansökningsblanketten. Skriv postadressen på ett kuvert innan du placerar den ifyllda blanketten i kuvertet tillsammans med någon check eller postanvisning du har förberett. Placera ett frimärke på kuvertet och placera den med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149793.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.