Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man upptäcker om ett handikapp Placer Är Fake?

Använda ett bedrägligt handikapp alluvial, brukar kallas ett handikapp plakat, är ett allvarligt brott i de flesta stater. En person kan köpa eller konstruera en falsk plakat att få tillgång till utrymmena handikapp parkering, som vanligtvis är placerade på framsidan av parkeringsplatser. Förutom att vara olagliga, kan bruket att använda falska plakat vara till skada för dem som verkligen är handikappade. Om en person som använder en falsk skylt har tagit en plats handikapp parkering, kan en handikappad eller funktionshindrad person inte kunna hitta en plats att parkera. Instruktioner
1

Undersök handikapp plakat noga. Jämför det med andra handikapp plakat i ditt tillstånd, om möjligt. Du kan kolla din statens DMV hemsida för att se ett urval plakat, eller så kan du helt enkelt titta på handikapp plakat på andra fordon. Om plakatet verkar annorlunda än den andra, kan det vara fejk. Till exempel kan en falsk plakat använder en något annorlunda logotyp eller typsnitt, eller ha en annan färg eller form.
2

Leta tillståndet numret på handikapp plakat. Den specifika platsen för detta antal varierar beroende på läget, men det är oftast synlig på framsidan av kortet så att brottsbekämpande tjänstemän eller andra statsanställda kan se det. Skriv ned numret, om möjligt.
3

Ring din lokala DMV. Berätta företrädaren att du misstänker att du har hittat en bedräglig handikapp plakat. Ge tillstånd numret till företrädaren, och be henne att kontrollera dess äkthet.
4

Rapportera handikapp plakat till polisen så snart som möjligt, om det verkligen är en bluff. Genom att kontakta institutionen omedelbart, ökar du chanserna att förövaren fastnar. Du kanske också vill skriva ner numret licens tag associerad med fordonet, du kan ge det till polisen Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149850.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.