Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man överklagar ett fortkörningsböter

Du behöver inte vara en advokat för att överklaga en fortkörningsböter, men det är viktigt att ditt överklagande bygger på solida fakta och presenteras på ett logiskt sätt. Många människor tror att de helt enkelt kan hävda sin oskuld utifrån sina egna ogrundade åsikt, och inget kunde vara längre från sanningen. Följ med för att se vad du behöver göra för att kunna presentera ett starkt och legitimt argument för sig själv och maximera dina chanser att vinna överklagandet. Instruktioner
1

Samla alla tillgängliga fakta och detaljer kring händelsen. I vissa stater officeren kommer att skriva en separat redogörelse för vad de tror hände kallas "officerens biljett" och det är en del av stämningen som du inte automatiskt utfärdas. Detta kan erhållas från kränkningar presidiet i ditt tillstånd, och är bara ett exempel på en extra bit av information som kan gynna dig. Andra saker inkluderar gatunamn, bilder på skyltar hastighetsbegränsningen och allt annat som är fakta att du kan få eller presentera i domstol. Allt detta kommer att hjälpa dig att formulera och stödja en effektiv argumentation.
2

Avgör var officer var fel och göra detta i fokus för din argumentation. Du måste hitta en punkt som du kan bevisa och argumentera med fakta som stöder det. Det kan vara att officeren endast visuellt uppskattat din hastighet eller att han eller hon tittar på fel bil misstag. Om det inte finns något legitimt att du kan argumentera och du vet att du var fel, då du inte har ett mål, och det är förmodligen inte värt din tid att prova. Men om ändå känner att du felaktigt nämndes måste du kunna bevisa varför, och formulera en solid, saklig argumentation kring denna idé.
3

Schemalägg ett förhör eller domstol datum. Vissa stater kräver att du ser en hearing officer innan tilldela dig en verklig domstol datum, medan andra kommer att schemalägga en domstol datum utan någon form av medling. Möte med en hearing officer är något mindre formellt vara i domstol, men du kommer fortfarande att behöva följa alla steg som finns i den här artikeln i syfte att presentera ett effektivt argument. Om du är skyldig att se en hearing officer först och du får inte det beslut som du vill vara säker på att schemalägga en domstol datum så att du kan fortsätta ditt överklagande.
4

Öva din leverera din argument innan handen. Detta kommer att hjälpa dig att utveckla en smidig, jämn takt och även bidra till att hålla nerverna lugna under när du är faktiskt i domstol. Ofta är det fördelaktigt att köra igenom dina argument med en vän eller familjemedlem för att få någon annans åsikt i frågan och få en grundlig kritik.
5

Kom i tid, korrekt klädd, och väl förberedd. Folk som inte vet att du omedelbart kommer att bedöma din trovärdighet baserat på ditt utseende och hur du bär dig själv, så det är väldigt viktigt att se din bästa och verkar självsäker. Generellt sett någon typ av företag klädsel kommer att fungera bra i en rättssal inställning. För män bör detta vara en klänning skjorta och slips, och för kvinnor kan detta vara en byxor kostym eller en lämplig klänning. Det är också mycket viktigt att du är i tid och är väl förberedda att inte uppfylla något av dessa kriterier kommer att påverka din allmänna trovärdighet. Tillåta tillräckligt restid, och se till att du inte lägger genom röriga papper eller göra något för att skapa en oorganiserad, rufsig utseende.
6

Kör dina argument precis som du har planerat det återstående lugn och samlad under hela leveransen. Om du har lagt i praktiken tid bör du inte ha några problem att göra detta. Bli inte överrumplas om domaren eller åklagaren vill ställa dig några frågor om dina uttalanden. Bara se till att du besvarar dem sanningsenligt och efter bästa förmåga.
7

emot din dom med en bra attityd oavsett vad det är. Oavsett vad domen visar sig vara, måste du agera på ett professionellt sätt. Firar inte mitt i rättssalen om du vinner, och inte agerar arg eller upprörd om du förlorar målet. Hursomhelst, måste du beter dig på ett professionellt och korrekt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149792.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.