Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Lagar om trafik citat på privat egendom

En förare måste ha en statlig körkort och försäkring och uppfylla normer statliga fordon att köra på allmänna vägar. Detta innebär inte att trafikregler inte gäller på privat egendom. Brottsbekämpande myndigheterna kan fortfarande utfärda trafik citat på privat egendom om en förare bryter mot vissa bestämmelser. De flesta av dessa regler gäller för en förare som skapar en osäker situation eller skapar en olägenhet för fastighetsägaren. Säkerhetsbälte

bilbälten lagar gäller för alla förare, inklusive förare på privat egendom. Delstaten Kalifornien kräver att förare och passagerare i offentliga parkeringsplatser och garage att följa säkerhetsbälten lagar. Lagarna anger det korrekta sättet att använda bilbälte samt säkerhetsbälten standarder underhåll gäller också ett fordon på privat egendom.
Auto olyckor
p Om en automatisk olycka inträffar, måste förarna av fordonen rapportera olyckan till polisen om den totala körskador är över en beloppsbegränsning eller ett fordon skadar en passagerare eller fotgängare. Torrance, Kalifornien, sätter denna minsta rapportering tröskel på $ 750. Förarnas ansvar att rapportera en bilolycka gäller fortfarande när olyckan inträffar på privat egendom. Enligt Goodyear, Arizona, webbplats, kan statliga poliser inte utfärda ett citat när en olycka inträffar på privat egendom.
Parkering

Parkering på privat egendom kräver ägare av privat egendom för att ge sitt samtycke. Detta krav innefattar användning av en väg eller parkeringsplats där det finns parkeringsautomater, eftersom medgivande gäller endast när det finns tid kvar på mätaren. En polisman kan citera ett fordon för parkering eller körning på privat egendom om ägaren av fastigheten inte tillåter det, eftersom föraren av fordonet är olaga intrång.
Funktionshinder

handikapparkering tillstånd är tillgängligt för en person som är berättigad till det, oavsett om funktionsnedsättningen är tillfällig eller permanent. En privat-fastighetsägare kan erbjuda en speciell parkeringsplats till plakat innehavare, och ofta ljusa blå linjerna beskriva parkeringsplats. Lagarna för missbruk av en handikapparkering tillstånd gälla för förare på privat egendom, och en förare som inte visar tillståndet eller använder ett tillstånd utan tillstånd kan få ett citat.
Brott

DUI lagar gäller fortfarande när en förare är på privat egendom. En förare som är berusad utgör en risk för allmänheten även om det inte köra på allmän väg. När en förare får en statlig licens, innebär denna licens samtycke för en polisman att kontrollera om berusning när som helst. Vårdslös körning lagar gäller även för förare på privat egendom, samt lagar som förbjuder andra kriminella brott.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149869.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.