Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur du tar reda fortkörningsböter Historia

Trafik biljetter, speciellt gamla, kan vara ett skelett i garderoben när din körning post är omdömet. Speciellt kan de ha en negativ inverkan på de priser bilförsäkring som du är berättigad. Beroende på den tid som har förflutit sedan du fick din biljett, kan det diskvalificera dig från alla utom de högsta politiska premium. Lyckligtvis finns det verktyg till ditt förfogande för att ta reda på om dessa gamla biljetter innan de ansöker om nya försäkring priser, så att du kan veta vad som väntar. Saker du behöver
Körkort nummer
Visa fler instruktioner
1

Gå till den officiella hemsidan för Institutionen för motorfordon i den stat där du bor. Om du någonsin har levt i en annan stat, måste du gå till DMV webbplats för att staten också. En förteckning över samtliga av de statliga DMV webbplatser finns i avsnittet Referenser. Beroende på skick
2

, kan du se ett fält på hemsidan som gör att du kan skriva in din fråga. Skriv "Hur får jag min körning rekord?" och specifika instruktioner kommer att dyka upp. Du kommer att behöva lämna följande nödvändiga uppgifter som varierar enligt stat, men kommer att inkludera ditt körkort nummer, liksom flera andra typer av personlig information. Till exempel kräver Pennsylvania ditt födelsedatum och de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.
3

På andra staters webbplatser, kanske du ser en länk med rubriken "Beställ en drivrutin historia "från listan över tillgängliga Bilister. Klicka på den för att få information.
4

Välj tillämplig Förarens Historia längd du vill beställa. Till exempel erbjuder Arizona ett 3-års och 5-åriga historia.
5

vidare till din kundvagn och slutföra betalningsprocessen. Vissa stater tillåter dig att visa din förarens historia på nätet, medan andra kräver att du vänta på att komma med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149800.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.