Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man bestämma bötesbeloppet för en fortkörningsböter i South Carolina

Precis som alla andra tillstånd, har South Carolina sin egen uppsättning av lagar som bestämmer böterna du får för att överskrida hastighetsgränsen. South Carolina hastighetsbegränsningar och böter varierar beroende på vilken typ av väg du kör på och hur fort du kör. Det finns också lägsta och högsta böter som bestäms i lag. Denna information är fritt tillgänglig på National Highway Transit Safety Authority (NHTSA) hemsida. Instruktioner
1 p Om du precis har fått en biljett, be officer Highway Patrol hur mycket du kommer att få betala. Detta är det enklaste och snabbaste sättet, naturligtvis, för att ta reda på hur mycket dina fortkörningsböter kommer att kosta dig.
2

Kontrollera biljetten själv om tjänstemannen har redan kört iväg. Officerare cirkel brukar beloppet, eller så kan du leta efter det i en tydligt markerad ruta och på baksidan av biljetten. Addera 3

avgöra om du har bara överskridit fortkörning gräns eller körde hänsynslöst. Enligt Speedingticketcentral.com, South Carolina lagen säger att en person som ertappas med att köra 25 mph över hastighetsgränsen kan laddas med vårdslös körning. Avgiften för vårdslös körning är ofta högre än en normal fortkörningsböter. Hastighetsbegränsningen för städer och landsbygd motorvägar i South Carolina är 70 mph.
4

Kontrollera NHTSA hemsida för aktuell lägsta och högsta böter för fortkörning biljetter i South Carolina. Som av den 8 april 2010, ger NHTSA en spänna av $ 15 till $ 200 för ett första brott fortkörning kränkning. Böterna för vårdslös körning är mellan $ 25 och $ 200.
5 p Om du har några frågor om dina fortkörningsböter och fina, kontakta South Carolina Highway Patrol genom att ringa 803-896-7920.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149825.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.