Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Främre registreringsskylt Krav

De första registreringsskyltar i USA utfärdades år 1905, och det var varje förares ansvar att skapa en platta listar hans nummer. Sedan dess har antalet licensierade bilar i landet har skjutit i höjden, och lagar om plattorna har utvecklats för att hålla jämna steg med föränderliga tider. Registreringsskyltar hjälpa tjänstemännen att hålla koll på fordon på vägarna, och olika länder har olika krav på registreringsskyltar. Tillståndkrav

Trettioen delstater och District of Columbia kräver att du visa registreringsskyltar på både fram-och baksidan av din bil. De övriga 19 stater kräver bara en skylt. Om din bil har en främre registreringsskylt hållare och ditt tillstånd kräver inte att du kan visa en officiell skylt, kan du visa en fåfänga, krimskrams, eller skräddarsydd plåt.
Placering

Om ditt tillstånd kräver en främre registreringsskylt, måste den visas i en hållare som är fäst på framsidan av din bil. Det är inte acceptabelt att placera din registreringsskylt på instrumentbrädan eller i ett annat område i din bil. Om din bil inte har en hållare för att hålla en främre registreringsskylt, kan du köpa en på någon bil butik eller allmän butik.
P Det finns undantag till främre lagar registreringsskylt i vissa stater. Antik eller specialitet bilar som inte var avsedda att stödja främre registreringsskyltar får inte kräva dem. Dessa undantag varierar från land till land, så kontakta din lokala avdelning av motorfordon om du tror att din bil är undantagna.
Påföljder

Påföljder för inte korrekt visar en främre registreringsskylt varierar från stat till stat. Till exempel kör utan främre registreringsskylt i Texas ådrar samma straff som kör utan en bakre platta. Du ska betala mellan $ 112 och $ 134 per biljett brott. I situationer där din registreringsskylt hållare är klart felaktigt installerad eller skadad, kan du få bara en varning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149846.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.