Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur får fortkörning biljetter Minskad eller tappats

Även de största laglydig medborgare kan ha ett missöde och landa en fortkörningsböter. Aktivt låta polisen veta hur mycket detta har förstört din dag är ett bergsäkert sätt att tjäna dig en fin dyr biljett och tusentals dollar i ökade försäkringspremier, enligt MSN.com. Lite artighet och sunt förnuft kan gå en lång väg för att minska eller ens släppa din biljett tillsammans. Denna information är det bästa sättet att överklaga din biljett och närma de krafter som på en mänsklig nivå. Saker du behöver
fortkörning eller trafik biljett
Visa fler instruktioner
1

Var ytterst artigt med polisen när de dra dig över. Ge inte officeren någon inställning, och gör som de säger utan att slåss eller stönande.
2

Stäng bilen av, och hålla händerna på rekommenderade 10 och 2 position på ratten. Om det är nattetid, slå på din invändiga belysningen. När officeren har fått din information, artigt ställa frågor om händelsen utan att förolämpa tjänstemannen. Du har rätt att begära att se radar, frågar när sista gången var det kalibrerade och där officeren var när din hastighet klockades. Dessa frågor kan ta en drastisk vändning med fel ton, så gå lätt. Be om nåd, åberopa ditt fall uppriktigt. Om en biljett utfärdas, gör dig själv som icke-minnesvärd som möjligt.
3

Ring utfärdande officer. Be att möta officeren för en kopp kaffe, och återigen åberopa ditt fall. Tigger inte, men gör en verklig försök till en anslutning med officeren. Officeren har full befogenhet att släppa din biljett. Dessutom kan du skriva ett brev till den tjänsteman eller domare
4

Befriend har domstolstjänstemännen,. Kallar dem, och ta itu med dem vid namn. Be om continuances att fördröja din datum för rättegången. Ju längre rättegången datum från och med dagen för den utfärdade biljetten, desto större chans att den tjänsteman som är lite suddig på detaljerna i händelsen.
5

inte erkänna sig skyldig i din pre-rättegångsförhandlingarna. Du kommer att tilldelas ett datum för rättegången. Under tiden fortsätter att bli vän med tingsnotarie, och söka en fördröjning av rättegången.
6

Gå till din rättegång. Klä sig korrekt. Förbered ditt fall för varför din biljett borde slopas. Åklagaren kommer att lägga fram sin sak mot dig, och du har en chans att svara och ringa på eventuella vittnen som kan ha varit där med dig när biljetten utfärdades. Håll dig lugn, låter situationen skrämmande än det egentligen är, och i slutet av dagen, kommer ingenting mer än att behöva betala biljetten komma av det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149796.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.