Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Sätt att bekämpa en fortkörningsböter

Fortkörning biljetter kan ha en dubbel whammy bekostnad, först i de böter som betalats för biljetten och sedan i högre försäkringspremier. När utfärdat en fortkörningsböter, har du alltid möjlighet att bekämpa det inför en domare. Men om du vill bestrida din biljett, måste du göra en del uppdragen. Postat Hastigheter

Ta reda på vad standard hastighetsgränsen för vägen som du har biljett. De flesta städer och motorvägar har en vanlig hastighetsgräns, så du måste veta vad det är. Till exempel påstår att du inte visste hastighetsgränsen är inte ett försvar som kommer att hålla upp om du biljett för att gå 8 miles över standarden hastighetsgränsen. Likaså om hastighetsgränsen är postat och du vill hävda att kännetecknet var hindras eller inte placerad på rätt sätt så att du inte ser det, kommer det inte hjälpa mycket om du skulle gå över standard hastighetsgränsen.
< p> Om du vill påstå att det fanns ett hinder eller något liknande, ta fotografier av området din biljett har utfärdats och av kännetecknet i fråga, och vara beredd att överlämna dem till domstolen.

Konfrontera Officer


officer som utfärdar din biljett måste vara vid förhandlingen om du bestrida biljetten, om tjänstemannen inte dyker upp för en eller annan anledning, kommer biljetten att vara ogillas. Du kan begära en fortsättning av din första dag för att försöka öka chanserna att officeren inte kommer att kunna närvara vid förhandlingen, men fortsättning kommer endast utfärdas för ett giltigt skäl. Begäran måste göras med tingsnotarie.
Radar

Ibland kan en biljett vara slagen genom att hävda att radaranordning felaktigt bibehölls eller användas. Du kan behöva lämna in en Freedom of Information begäran till domstolen att kontrollera underhåll loggarna. Ta reda på från tillverkaren vad utbudet av enheten är och jämföra det med utbudet att officeren klockade din hastighet, om den senare överskrider den förra, kanske du kan för att förhindra radarn rekordet från upptas
Men, även om du kan få radarn posten bort, kan officeren hävda att han kollade hans snabbhet i sitt fordon när han drog dig över som en andra kontroll av att du var fortkörning.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149791.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.