Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur får man trafik biljetter utraderas från Din rekord

För många trafik biljetter kan lägga till punkter till din drivande post. I sin tur, betalar du en högre premie bilförsäkring, och det kan vara svårt att få vissa jobb. Lyckligtvis finns det sätt att få trafik biljetter utraderas från din körning post. Instruktioner
1

vänta på biljetten att falla av din post. Lyckligtvis har de flesta trafikförseelser automatiskt falla av din körning rekord inom två till tre år. Även om du för närvarande har en rad trafik biljetter, kan du ha ett fläckfritt förflutet i några korta år.
2

Fight en trafik biljett i domstol. För att upprätthålla en god drivande post, är det bäst att undvika en trafik biljett. Du kan välja att kämpa biljetten genom att uppträda i domstol och berätta din sida av historien. Det kan hjälpa att ta med en advokat.
3

Gå till trafik skolan. En trafik domare kan enas om att ta bort en biljett från din färdregistreringen om du accepterar att delta i en kurs förare förbättring och betala böter.
4

Hitta en domstol godkänd kurs driver förbättring. Samtidigt kör förbättring kurser är tillgängliga online, vissa trafiken domstol domare kräver i klassen instruktioner. Med andra ord, måste du registrera dig för en kurs och sitta i en verklig klassrummet i åtta timmar.
5

Presentera ditt certifikat körning förbättring. Att gå till en förbättring skolan är bara det första steget. När du är klar med klass, måste du schemalägga en annan domstol datum, där domaren kommer att be att få se ditt intyg över avslutad. Efteråt tar bort domaren biljetten från din post, vilket ger poäng till din körning post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149758.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.