Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man rensar ett ansvar Fee

Drivers ansvar avgifter är avgifter flera stater, såsom New York och Michigan, kostnad för osäkra förare ovanpå trafik biljetter och DUI böter. Om avgiften, som kan gå upp till $ 1000, inte betalas, kan ditt körkort dras in. Medlemsstaternas regeringar försvarar de avgifter som ett sätt att främja säkrare körning, kritiker, såsom Michigan Maze Legal Group, säger att det är ett bekvämt sätt att samla in pengar för statliga vägar utan att höja skatterna runt. Trots kritik att avgifterna är oskäliga, så länge det enda sättet att klara avgifterna är att betala dem fullt ut. Instruktioner
Ansvar Avgifter
1

Räkna ut vad du har råd att betala. Avgifter kan vara brant: Under 2010, säger Michigan hemsida staten avgifter $ 1000 för rattfylleri, och $ 100 i år du har sju poäng på ett körkort, för varje lagt punkt, skyldig föraren ytterligare $ 50. New York avgifter $ 100 per år i tre år om du tjänar sex poäng på din licens och en $ 750 avgift, som betalas ut över tre år, för alkohol-eller drogrelaterade trafikbrott, ovanpå alla andra påföljder.
2

Fråga staten om en avbetalningsplan om du inte har råd att betala förskott. Till skillnad från New York, räknar Michigan hela avgiften betalas inom 30 dagar, men förarna har möjlighet att förhandla fram en avbetalningsplan på upp till två år.
3

betala avgifter till rätt tillstånd avdelning. I Michigan, till exempel betalningar går till Institutionen för statskassan, inte Department of Motor Vehicles. När pengarna betalas ut, är ansvaret avgiften rensas. Sänka dina poäng kommer inte klara en avgift efter det att staten har bedömt det. Om du misslyckas med att betala, kommer staten att upphäva din licens, oavsett om du betalar allt på en gång eller i omgångar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149829.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.