Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Parkering Lagar för smarta bilar

Smart varumärke fordon, som ursprungligen kallades Micro Compact Car AG, kom omkring 1993 som ett joint venture mellan Swatch och Daimler-Benz. Detta partnerskap mellan en urmakare och en biltillverkare resulterade i en rad av små bilar byggda för en europeisk stadsmiljö. Försäljningen av bilen började 1998. Den blev snabbt populär på grund av dess parkeringsplats lätthet och bränsleekonomi. Som gaspriserna steg, introducerade Smart småningom sin Fortwo stil i USA. Men amerikanska städer har haft svårt att bestämma hur man ska upprätthålla parkering lagar för 92-tums bil och exakt vilka lagar för att genomdriva. Parkering vinkelrätt till trottoarkanten

Även om det är möjligt att parkera en Smart bil vinkelrätt mot trottoarkanten, det är inte alltid lagligt. När en Smart bil parkerar här sättet, dess bakre sticker ut ca 10 inches mer än bredden på en genomsnittlig bil parkerad parallell till trottoarkanten. I Europa, parkering lagar kring Smarta bilar är slappa. Men många amerikanska städer, såsom Raleigh, North Carolina, biljett drivrutiner för parkering på detta sätt.
Fickparkering

California State lagen kräver bilar att parkera med sina rätt däck inom 18 inches av en trottoarkant, förutsatt att de är parkering på en tvåvägskommunikation. Denna lag, naturligtvis, också utesluter vinkelrät parkering.
Parkering på trottoarer

I Paris och London, är förarna får parkera Smarta bilar på trottoarer, så länge de inte blockerar fotgängare. Försök inte detta i Förenta Stirrar. Om du gör det kommer du troligen att ticketed eller bogseras. Addera dela en parkeringsplats


Lagarna i många städer stipulerar att endast en bil kan parkera i ett enda utrymme. Men två Smarta bilar kan passa i ett utrymme. Förare i Kanada, Europa och Storbritannien parkera vanligen Smarta bilar två till ett utrymme. Men i städer som Pittsburgh, förväntar sig att bli biljetten. Den främsta orsaken till detta är att stadens tjänstemän vill att varje förare att betala en mätare. I San Francisco, kan Smarta bilar dela en plats så länge de båda passar innanför linjerna och mätaren är betalda. Om mätaren går ut, kan båda bilarna förvänta sig en biljett. Detta är samma lag som används för motorcyklar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149874.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.