Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur du hittar information Traffic Ticket

Att få en trafik biljett är illa nog, att förlora den information och vara osäker på kostnaden, datum domstol och vart du ska skicka betalningen är ännu värre. Många stater är medvetna om problemet med förlorade trafik citat och kommer med olika sätt för dig att hitta information utan att behöva besöka din lokala domstolen personligen. Instruktioner
1

Kontakta Department of Motor Vehicles i staden där du var citerade. Berätta expediten du förlorat din trafik biljett och behöver ta reda på den information. Beroende på din ort, kan du få en hemsida eller överföras till en operatör som kan forska biljetten med dig på telefon.
2

Besök hemsidan ges till dig köpa DMV kontorist. Webbplatsen kommer närmare förfarandet för att söka efter din biljett. Generellt måste du ange ditt körkort nummer och ditt namn. Många städer och stater tillåter dig att betala din biljett online.
3

Ge expediten med den information hon förfrågningar om du överförs till en levande kontorist för att få hjälp. I de flesta fall, kommer hon behöver ditt namn och körkortsnummer. Hon kan bekräfta ytterligare bitar av information såsom ditt registreringsnummer, adress eller födelsedatum. Hon kommer att ge dig den mängd av biljetten, var att skicka betalningen, den domstol datum om tillämpligt och annan nödvändig information.
4

Besök DMV personligen om du inte kan få den information via telefon eller via Internet. Ta legitimation.
5

Kontakta den lokala expediten av domstol om DMV underlåter att tillhandahålla den biljettinformation. Du kan behöva besöka personligen beroende domstolen härskar. Telefonen Operatören kommer att berätta om ett besök krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149864.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.