Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur Betala en New Mexico fortkörningsböter Online

I New Mexico , är det möjligt att betala för fortkörning biljetter utan att behöva besöka domstolsbyggnaden . Med tillgång till en online- betalningssystem , det finns ingen ursäkt att inte betala din biljett . För att dra nytta av bekvämligheten med att betala på nätet , följ dessa steg . Instruktioner
1

tillgång till webbplatsen för tingshuset i ditt område och leta efter online- betalningssystem för fortkörning biljetter . Läs alla anvisningarna noga och följ varje krav .
2

Skriv in nödvändig information såsom namn , adress , födelsedatum , personnummer , körkort nummer och din biljett nummer .

3

Dubbelkolla skärmen för att se till att den information du angav är korrekt . Gör din betalning genom att ange ditt kreditkortsnummer eller uppgifter om ditt lönekonto . Ta del av några extra avgifter som kan tas upp på toppen av din betalning .
4

Vänta på bekräftelsen nummer som fungerar som bekräftelse på din betalning . Webbplatsen ska ge numret direkt efter betalning har verifierats . Kontrollera din e-post för en kopia av bekräftelsen .
5

Vänta minst en vecka för att kontakta domstolen för att kontrollera att de mottagit din betalning .
< br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149783.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.