Skaffa en kopia av en Maryland Driving Record

Din drivande post är ett viktigt dokument, speciellt om du försöker att få ett jobb där körning är ett krav. I Maryland, ändrade lagar under 2000, vilket gör det svårare för andra att komma åt din körning post. Därför kan du behöva skaffa din körning spela in dig själv och göra skivan tillgänglig för den berörda parten. För att göra detta, behöver du bara fylla i korrekt pappersarbete. Du kan göra ansökan online eller via en pappers-driven process. Instruktioner köp online Begär
1

Öppna din webbläsare och gå till Maryland officiella DMV nätet körning register hemsida.
2

Klicka på "Fortsätt"-knappen längst ner på sidan.
3

Välj den typ av körning post som du vill få. Du kan välja mellan ett "treårigt" skiva eller en "komplett" rekord.
4

Välj om du vill ha ett certifierat eller icke-certifierade post. En certifierad rekord kommer att kosta lite mer än en icke-certifierad rekord.
5

Välj om du vill visa ditt rekord på nätet eller föredrar en papperskopia. Du kommer att behöva en "PIN" och läser din post på nätet, där du kan begära nätet. Din PIN-kod kommer att komma med posten inom ca 10 dagar. Om du redan har din PIN-kod anger du den och klickar på "Fortsätt" för att gå vidare till nästa sida.
6

Ange ditt körkort nummer och födelsedatum och klicka på "Skicka Entry." Du kommer att bli ombedd att fylla i betalningsinformation.
7

Vänta på din drivande post skickas till dig med posten till den adress som är registrerad med MVA.

Papper-driven Request
8

Skaffa en kopia av "Begäran om motorfordon administration records" formulär. Detta är formen "DR-057." Du kan ladda ner den på nätet och skriva ut den, eller plocka upp den på en MVA plats.
9

Fyll i alla begärda uppgifter på blanketten.
10

Gå till din lokala MVA plats och fil pappersarbete. Du kommer att få betala avgiften med hjälp av antingen en check eller kreditkort. Du behöver också ha ett giltigt ID för att lämna pappersarbetet.
11

Skaffa den drivande posten. De kommer att kunna skriva ut din färdregistreringen på plats på lokal MVA.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145399.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.