Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur att beräkna värdet av en Wrecked Car

Bestäm värdet på din bil innan skadan. Använd resurser som Kelley Blue Book, NADA och Edmunds.com. Se till att du rätt in dina fordon alternativ och körsträcka, de kan ha en stor inverkan på fordonets värde. Bestäm medelvärdet citerade mellan källorna. Det rekommenderas att använda minst tre källor för fordons värden. Använd handeln värde om du funderar på att byta in det eller sälja det till en återförsäljare. Använd detaljhandeln värde om du funderar på att privat sälja den. Instruktioner
1

Ta bilen till 04:57 reparation auto organ butiker för att få en uppskattning på skadan. Har fordonet bogseras in om den är obrukbar. Se till att alla dina offerter är baserade på liknande reparationer. Använda eftermarknaden eller använt sådana reservdelar är ditt val, men om du väljer att använda dem, se till att alla bedömningar är baserade på dem också. Ta uppskattningar och fastställa den genomsnittliga mellan dem.
2

bestämma värdet på din bil innan skadan. Använd resurser som Kelley Blue Book, NADA och Edmunds.com. Se till att du rätt in dina fordon alternativ och körsträcka, de kan ha en stor inverkan på fordonets värde. Bestäm medelvärdet citerade mellan källorna. Det rekommenderas att använda minst tre källor för fordons värden. Använd handeln värde om du funderar på att byta in det eller sälja det till en återförsäljare. Använd detaljhandeln värde om du funderar på att privat sälja den.
3

Subtrahera den genomsnittliga kostnaden för att reparera skadorna från fordonets värde. Om den genomsnittliga fordonets värde är $ 12.000 och den genomsnittliga reparera skadorna kostnaden är $ 2,000, är ​​det ungefärliga minskade värde din havererade bilen $ 10.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144853.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.